Verkoudheidsklachten & Zelftesten

Verkoudheidsklachten & Zelftesten

Woensdag 8 december 2021

Beste ouders/ verzorgers,

Verkoudheidsklachten:

Op dit moment is het aantal besmettingen bij ons op school onder leerlingen laag. Onder leerkrachten hebben we zelfs geen besmettingen. Daar zijn wij blij mee.

Om de school open te kunnen houden, willen we u het volgende vragen:

  • wilt u uw kind goed in de gaten houden en bij klachten als hoesten en snotterig zijn een zelftest afnemen?
  • wanneer de zelftest positief is, vragen wij u met klem om een testafpsraak bij de GGD te maken
  • wilt u ons/ school op de hoogte houden als een test positief is? Wij zullen dan contact met de GGD opnemen om te bepalen wat nodig is op school.

Zelftesten:

Het zelftestadvies is aangescherpt op advies van het OMT. Voor kinderen van de groepen 6, 7 en 8 in het basisonderwijs en al het onderwijspersoneel op scholen geldt: twee keer per week thuis een preventieve zelftest doen. De zelftesten zullen mee naar huis gegeven worden. Er zullen dus geen zelftesten door school bij kinderen worden afgenomen.

Op dit moment is de levering van zelftesten bij ons op school nog niet binnen (woensdag 8/12/2021)! Wij hopen de levering zo spoedig mogelijk te ontvangen. Zodra de levering binnen is, zullen de kinderen uit de groepen 6 t/m 8 2 testen per week mee naar huis krijgen. We houden u op de hoogte zodra de testen binnen zijn.

We hopen u voldoende geinformeerd te hebben, mocht u vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag. Alleen samen kunnen we zorgen dat we de school veilig open kunnen houden.

Directie Augustinusschool


Terug

Josephstraat 12-14

3014 TP Rotterdam

010-4364378

augustinus.dir@nullrvko.nl